Nieuwe uitdaging – New challenge 2017. lino

 

Nieuwe uitdaging - new challenge 2017.

uitdaging lino 1

Elke week maak ik een linosnede.

Every week i make one linocut.

Voor deze uitdaging heb ik een schetsboekje gemaakt.

schetsboek 1For this challenge i made a sketchbook.

Ik heb ontdekt dat het bruine papier dat vaak door bedrijven als vulling voor lege  ruimte in dozen gebruikt wordt,  zich goed leent voor te schetsen en afdrukken op te maken.

boekje maken 2

I found out that the brown paper dat companies use to fill emptie space in boxes, is very good for drawing and printing,

Van dit papier heb ik de pagina's voor dit schetsboek gemaakt.

boekej maken 3

From this paper i made the pages for the sketchbook.

Ik heb een oud Duits boek genomen en hier de pagina's uitgehaald. De bruine pagina's heb ik aan elkaar genaaid en daarna ik de kaft van het Duitse boek geplakt. Van leer heb ik repen geknipt en deze aan de kaft bevestigd zodat ik het met deze riempjes kan dicht binden.

boekje maken 4 boekje maken 5

boekje maken 6

boekje maken 8boekje maken 9

I removed the pages from on old German book . The brown paper pages i sewed together and glyed them into the cover of the German book. From leather i made straps and fasted them on to the cover so i can close the sketch book with them.

Nu kan ik met de uitdaging beginnen.

Now i can start with my challenge.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.