Ketting-Necklace Fundling 1 nr 20

Ketting-Necklace Fundling 1.   nr. 20 van 52.

In het dorp Frauenau in Beieren  is een riviertje waarin na heftige regenval  glasresten te vinden zijn uit de glasfabrieken uit de omgeving. Ook in de grond kun je glasresten vinden. Kan het nooit laten om even te kijken wat er te vinden is. Ik noem ze mijn fundlingen. Van een van de fundlingen heb ik deze ketting gemaakt.

010

 

In the Bavarian village Frauenau is a river were one can find glass remains from the surrounding glassfactories.  You also can found them in the ground. I can never recist  to look for them.  I call them my fundlingen. From one of these fundlingen i made this necklace.

fundlingen011

Dit stukje hol glas heb ik in de bodem gevonden. Het heeft een beetje een iriserend laagje. De vraag was, moet ik het van binnen schoonmaken of laat ik het zo. Heel voorzichtig heb ik het binnenin een beetje schoongemaakt. Daarna heb ik zilveren eindstukken gemaakt die over de beiden openingen gaan en hieraan ketting bevestigd.

006 This hollow piece i found in the ground. It has a litlle bit of iridescent on it. The question was do i clean it inside or not. Carefully i cleand the inside a litlle. Than i made silver covers for the open sides and attached chain to them.

Fundling 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *